Vegaanit, luomu ja reilunkaupan suklaamme.
Herkuttelulla on monta muotoa. Voit nauttia Dammenberin suklaista levyjen, patukoiden, täytesuklaiden, nappien, irtosuklaiden ja konvehtien muodossa – Worry Free.
Lupauksemme
Suomalaista käsityötä
Pidämme kiinni laadusta. Kaikki suklaamme valmistetaan käsityönä perheyrityksessämme, suklaatehtaassa Lempäälän Sääksjärvellä.
Puhtaat raaka-aineet
Suklaamme syntyvät luonnon omista raaka-aineista, ilman allergeeneja ja lisäaineita. Täytesuklaisiimme valitsemme puhtaita kotimaisia marjoja.
Suhtaudumme allergioihin vakavasti
Tavallisia ja allergiavapaita suklaita ei voi valmistaa samoilla tuotelinjoilla. Siksi suuret valmistajat eivät ole kiinnostuneita allergiavapaasta valmistuksesta. Olimme jo 2003 Euroopan ensimmäinen suklaavalmistaja, jonka koko tehdas ja kaikki tuotteet olivat täysin pähkinättömiä, gluteenittomia, kananmunattomia, GMO-vapaita ja Halal-sertifioituja.
”Mitä lyhyempi tuoteseloste, sen parempi.”
Suklaatehtaan johtaja Marko Iso-Kungas